Äntligen har jag semester! 🙂
Det firades igår med grannfest i Teckomatorp :o) En mycket trevlig kväll, grillade grillspett och hade sallad och potatisgratäng till och sen hade vi även prinsesstårta, riktigt god!
De snålade inte med dricka heller 😛

Alla var verkligen jättetrevliga! Vi satte oss ej parvis för att vi skulle ha en chans att lära känna så många som möjligt.
Där va bl.a en tant som va typ 80 års.. hon fick smaka en piggelin-drink av en annan o sen drack hon..ja, jäklar i hoppet 🙂 Haha. O fnittrig blev hon 😀 Höll på att krama mej hela tiden o klappa mej på armen när vi pratade.
Vi var verkligen välkomna dit och alla tyckte det skulle bli jättetrevligt med lite yngre människor också i föreningen.

Man skymtar lite av vårt hus i bakgrunden 🙂 Garagget ser man iallafall.

Vi kommer nog trivas jättebra.

Denna veckan som varit har varit jobbig..många har kommenterat vårat val av bostadsort och jag är så dum så jag tar åt mej =/ Det har varit alltifrån
“Jag hade hellre bott på ett skitställe som Kågeröd än Teckomatorp.. Teckomatorp är bara gifter o inavel” och ord som..”Ni kommer få hjärnskador av att bo där..”
Hur fan e man funtad när man säger sådana saker?!!

Okej, att man påpekar “Aha, det är BT Kemi området..” för det tänker ju alla på när man hör teckomatorp men sen räcker det liksom. Vi bor helt i andra sidan av Teckomatorp och de grannarna vi ska ha har bott där allt mellan 2 veckor och 20 år och ingen verkar skadad ännu.

Imorgon ska vi lämna busungen hos mamma o pappa. Jag kommer sakna honom!
Hoppas de tar hand om honom o inte ger honom för mycket gott ;D


på onsdag bär det av 🙂 Kul o spännande! :))

Ha det så bra allihopa!

Kärlek från Sandra.